Arnau Vilardebò presenta el monòleg «Divines seduccions»

El monòleg es fa divendres 23 de març als Amics de les Arts de Terrassa

Redacció
22 de març del 2018

Arnau Vilardebò Foto: Cedida


Divendres 23 de març els Amics de les Arts acullen el monòleg d'humor "Divines seduccions", d'Arnau Vilardebò. "El poble grec, amb ironia i humor, va inventar i reinventar les divinitats, mirant-se a si mateix al mirall. Escoltarem històries amb idees ben aprofitables: encerts i errors de Zeus, Hera, Sèmele, Metis, Persèfone, Adonis, Afrodita, Eos, Orió, Perseu o potser d'altres. Tot un compendi de lliçons de la Mitologia Grega sobre l’art de la seduccció". 

Vilardebò va debutar professionalment l'any 1972 amb "El temps escènic" de J.Brossa dirigit per Santiago Sans. Des d’aleshores ha participat en nombrosos muntatges, com ara "Woyzeckde G.Büchner" (1979) amb direcció de J.Ollé. En cinema ha treballat a La cripta (1981) i El caso del cadáver descuartizado (1984), entre d’altres. En el camp de la producció teatral fundà a Barcelona el 1984 la Marató de l’Espectacle, premi Arts Escèniques de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (1993) i premi Especial de la Crítica (1996).

Ha participat en algunes sèries televisives: Nissaga de poder, Porca misèria. Darrerament ha participat a la trobada de narradors de Las Palmas amb el ja clàssic recorregut de Cuentos eróticos por los rincones.