I després de la neu... vent

Caiguda dràstica del termòmetre

El fred serà de rigorós hivern
El fred serà de rigorós hivern | Xavier Borràs.
Redacció
21 de març del 2018
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres aquest dimecres tindrem el serè. Amb tot, al litoral central i nord estarà poc ennuvolat, sobretot a la tarda. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat amb nuvolositat més trencada al centre del dia.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa en general, tot i això al litoral serà semblant. Se situarà entre el -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -4 i 1 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre els 1 i 6 ºC al litoral i prelitoral. Hi haurà glaçades febles o puntualment moderades a punts de l'interior. La temperatura màxima baixarà lleugerament. Oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu,més baixes al vessant nord, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre els 9 i els 14 ºC al quadrant nord-est i entre 13 i 18 ºC a la resta.

El vent bufarà de component nord i oest. Serà moderat amb ratxes fortes o molt fortes al terç nord, quadrant nord-est i zones elevades del territori. A la resta serà entre fluix i moderat amb algunes ratxes fortes al terç sud.