VÍDEOS Així ha estat el pas de la Volta a Catalunya pel Vallès

El gran grup ha entrat a la comarca per Montcada i n'ha sortit per Castelbisbal

El pas del pilot per Montcada, a la zona de Santa Maria
El pas del pilot per Montcada, a la zona de Santa Maria | Fede Francisco
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 17:47h
La Volta Ciclista de Catalunya ha travessat aquest dimarts el Vallès Occidental, durant el transcurs de la segona etapa. El pilot ha arribat a la comarca a Montcada i Reixac, per la carretera de la Roca, procedent dels municipis veïns de l'altre Vallès, Montornès, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, entre d'altres. Ha recorregut Montcada, a través del polígon la Ferreria i la zona de Santa Maria fins arribar a la carretera de Barcelona. 

A partir d'aquí, tota la comitiva ciclista ha enfilat fins a Cerdanyola, que ha afrontat tota l'avinguda de la Primavera, creuant el Parc Tecnològic del Vallès, per acabar enllaçant amb la carretera que connecta amb Sant Cugat. 



Ha recorregut la població pel sector nord i ha connectat amb Rubí. Els ciclistes han pedalat en paral·lel a la riera de Rubí, gairebé fins al límit del municipi amb el Baix Llobregat. La cursa s'ha dirigit cap a Castellbisbal, deixant enrere el Vallès. Demà, però, tornarà la prova, amb la sortida de des Sant Cugat i passant per Ripollet, novament Cerdanyola, Polinyà i Sentmenat.