Ple municipal

El Districte 7 de Terrassa, pendent d'aprovació al ple de març

Estaria format pels dos barris més meridionals de la ciutat, Can Parellada i Les Fonts

per Redacció, Terrassa | 20 de març de 2018 a les 12:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El regidor d’Estructura Territorial i Districtes, Javier García a la presentació del Districte 7 Foto: Ajuntament de Terrassa

El govern municipal proposarà al ple d'aquest dijous 22 de març el projecte de creació del Districte 7 de Terrassa. El nou Districte 7 de la ciutat estaria format pels dos barris més meridionals de la ciutat, Can Parellada i Les Fonts, a més d’un petit nucli d’habitatges disseminats a tocar de Can Parellada. Aquest sector de la ciutat és el més llunyà del Centre i es troba separat de la resta de barris per diversos polígons industrials, infraestructures viàries una riera.

El regidor d’Estructura Territorial i Districtes, Javier García, va presentar el projecte en una roda de premsa on va expressar que amb la creació d'aquest nou districte el Govern municipal vol donar resposta a una reivindicació veinal històrica i avançar en la descentraclització de l’administració i la proximitat a la ciutadania. 

 

Participació