La Mútua fa una jornada de portes obertes per a futurs residents

L'objectiu és donar a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora als graduats i llicenciats

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa | Joaquim Albalate
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 12:22h

El Comitè de Docència de MútuaTerrassa ha organitzat aquest dimecres 21 de març la cinquena jornada de portes obertes. En el transcurs de la jornada tots ells podran conèixer, de la mà de tutors i residents actuals, les instal·lacions així com la dinàmica de treball del centre.


L'objectiu és donar a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora als graduats i llicenciats que han superat la prova d'accés a la Formació Sanitària Especialitzada i que contemplin la possibilitat de realitzar la seva residència a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa (HUMT). 

​L'acte començarà a les 9 hores i anirà a càrrec del gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, el Dr. Carles Fontcuberta, la directora mèdica de l'Àmbit de Servei Assistencial, la Dra. Rosa Asbert, el director de Docència de l’HUMT en funcions, el Prof. Alejandro de la Sierra, l'adjunta a la direcció de Docència en funcions, la Dra. Cristina Estrada, i la cap d'estudis de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària del mateix àmbit de servei, la Dra. Montserrat Gavagnach. 

La jornada es farà a l'edifici docent de la MútuaTerrassa i conclourà amb una visita guiada per les instal·lacions de les diferents unitats docents. MútuaTerrassa és referent en formació Sanitària especialitzada des de l’any 1989.  L’HUMT és un dels 8 hospitals de major complexitat de Catalunya, és Hospital Universitari per ¡ la Universitat de Barcelona (UB) des del passat 2008 i forma part del Campus de Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i del Campus Universitari de Salut MútuaTerrassa.