«La vellesa, és una jubilació?», a l'Espai Paraula

Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 10:02h
L'Espai Paraula de Terrassa organitza aquest dimarts 20 de març una conferència titulada "La vellesa, és una jubilació?". A càrrec del Doctor en Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació per la UAB, Ramon Domingo Morera, el diàleg pretén parlar de la vellesa actual. 

La xerrada és d'entrada lliure i es fa dimarts 20 de març a les 20.30 hores a l'Espai Paraula, situat al carrer de Sant Pere, 32-34 1r 4rta de Terrassa. 

Des de l'Espai Paraula volen reflexionar sobre la vellesa actual i asseguren que ja no és com la dels nostres pares, per bé i per mal. D’una banda són molts els aspectes positius que té, però, com que cada cop som més, comença a aparèixer el fantasma que de fet, no solament fem nosa per ser tants, sinó que l’agressió se centra sovint de forma directa sobre aspectes tan significatius com la salut i la vellesa. Així doncs, aquesta etapa de la vida, "insuficientment estudiada fins fa poc temps", avui és tema de conversa i de recerca cientifico-social.
 
El Doctor Ramon Domingo Morera ha fet  de psicòleg escolar en diferents centres de Terrassa  i Mataró, i de  psicoterapeuta a SAP. És professor associat de la UAB, la UB, la UNED i professor col·laborador a l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacions (EUIT) de la Fundació Sant Llàtzer de Terrassa des de 1995.