Un grup de persones agredeix dos policies per un cotxe mal aparcat

Els fets van passar diumenge al carrer de la Societat, a l’alçada del carrer del Nord

Un Policia Municipal de Terrassa
Un Policia Municipal de Terrassa | Joaquim Albalate
Redacció
20 de març del 2018
Sobre les 18.40 hores de diumenge, una patrulla de la Policia Municipal va informar d’una actuació per un vehicle mal aparcat al carrer de la Societat, a l’alçada del carrer del Nord. Els agents van sol·licitar el servei de la grua municipal per retirar el vehicle. A les 19 hores, es va presentar al lloc el propietari del vehicle mal estacionat, acompanyat d’altres persones, tots ells molt alterats i escridassant els agents.

Aquests van informar a la central dels fets, i aquesta va donar avís perquè s’adrecessin al lloc vàries dotacions de suport. El propietari del vehicle i els seus acompanyants, als que es van sumar més persones, van persistir amb la seva actitud i van intentar agredir els agents.

La primera de les patrulles de recolzament de la Policia Municipal va arribar al lloc dels fets 6 minuts i 30 segons després de l’avís, i una altra ho va fer 30 segons més tard. També es va donar avís a Mossos d’Esquadra, que va enviar tres patrulles. Els agents van detenir per les agressions dues persones (el conductor del vehicle i una altra persona, que després es va comprovar que té una requisitòria).

Els dos detinguts van ser traslladats a un centre hospitalari, un a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i l’altre a l’Hospital de Terrassa, fins que van rebre l’alta i van ser traslladats a la Prefectura de la Policia Municipal. Dos dels agents, un de la primera patrulla i un altre d’una de les patrulles de suport, van patir ferides lleus i van ser atesos a l’Hospital Universitari MútuaEgara.