Castellbisbal obre una oficina d’atenció ciutadana a Can Santeugini

L’objectiu de la nova OAC és que els veïns del sector nord-oest puguin fer els tràmits administratius sense haver-se de desplaçar al nucli urbà

Redacció
19 de març del 2018
Ajuntament de Castellbisbal.
Ajuntament de Castellbisbal. | GSV
L’Ajuntament de Castellbisbal posarà en marxa, per primera vegada, una oficina d’atenció al ciutadà (OAC) a Can Santeugini. Es tracta d’un nou servei municipal pensat per atendre els veïns del sector nord-oest del poble que inclou Costablanca, Ca n’Oliveró, Can Nicolau de Dalt i Colònia del Carme, a més, evidentment, de Can Santeugini. L’oficina també vol servir per facilitar els tràmits administratius als residents de les masies i nuclis disseminats d’aquella zona.

L’objectiu és aconseguir que l’OAC del sector nord-oest pugui desenvolupar funcions de registre general i de finestreta única i que, per tant, s’hi puguin presentar totes les sol·licituds i documents que hagin d’adreçar-se a l’Ajuntament.
 
L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, ha explicat que "l’OAC de Can Santeugini és una aposta més per situar els veïns en el centre de la millora contínua dels serveis municipals” i considera que més enllà de ser un punt d’informació, la nova OAC és una “eina que vol facilitar la proximitat entre els ciutadans i l’administració i ampliar els serveis que reben els veïns d’aquell sector".

L’OAC de Can Santeugini estarà instal·lada al local social que hi ha a la urbanització i comptarà  amb la presència de personal administratiu de l’Ajuntament, però també es contempla que puguin desplaçar-s’hi tècnics municipals i representants polítics mitjançant cita previa.