Sorteig d'entrades pel concert d'Uri Caine

Tindrà lloc el dissabte 23 de març al Centre Cultural Terrassa

Uri Caine en concert
Uri Caine en concert | Cedida
Redacció
16 de març del 2018
Actualitzat el 19 de març a les 0:33h
LaTorre, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja una entrada doble per veure el concert d'Uri Caine, que l'equipament egarenc acollirà el dissabte 23 de març a les 21 hores.

Uri Caine té l’infal·lible talent d’absorbir completament l’essencial de qualsevol gènere i reconvertir-de tal manera que el subverteix. Pianista i compositor, Caine aporta un eclèctic ventall de disciplines i influències a la seva música, que abasta molts dels estils musicals amb els quals va créixer, influències de rhythm and blues, gospel, jazz, que es combinen creant un nou tipus de música; formes influenciades per la música pop posades en contacte amb sons avantguardistes.

La seva herència jueva, la seva carrera en la música clàssica i el jazz, i el seu interès en l’electrònica formen un ambiciós híbrid que resulta molt estimulant i sens dubte sempre inventiu. El resultat tant pot ser un enginyós lounge com una música de grooves impactants. El sentit creatiu de la interpretació, l’afany de diversió i el seu peculiar sentit de l’humor porten sempre els seus projectes a llocs insospitats. ​Uri Caine va acompanyat d’una ensemble que reuneix els solistes més prestigiosos que en el transcurs de les últimes dècades han freqüentat els grups del pianista de Filadèlfia.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous dia 28 de febrer a les 12:00h. A l'endemà al matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.