Concert per la llibertat d'expressió #nocallaremterrassa

El dissabte 24 de març la plaça Vella acollirà quatre hores de música i representacions artístiques a favor de la llibertat d'expressió

El concert de #nocallaremterrassa serà el 24 de març a la plaça Vella de Terrassa
El concert de #nocallaremterrassa serà el 24 de març a la plaça Vella de Terrassa
Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat el 23 de març a les 17:29h

El concert de #nocallaremterrassa serà el 24 de març a la plaça Vella de Terrassa


El col·lectiu #nocallaremterrassa ha organitzat un acte/concert a favor de la llibertat amb un conjunt de concerts amb alguns grups terrassencs i representacions artístiques. El concert es farà el pròxim dissabte 24 de març a partir de les 18.30 hores fins les 22.30 a la plaça Vella de Terrassa.

Aquesta iniciativa popular neix de la preocupació i indignació d'alguns terrassencs i terrassenques davant les darreres accions judicials que "retallen i anulen la llibertat d’expressió en l’art i la cultura així com en altres disciplines de la nostra societat", han expressat en un comunicat. 




El col·lectiu #nocallaremterrassa s'emmiralla a la inicativa #nocallarem d'àmbit català i agrupa persones de diferents àmbits del món de l’art i la cultura egarenca que s'han organitzat a favor de la llibertat d’expressió. Consideren que s'han arribat a vulnerar els drets essencials dels ciutadans i considren que "la censura no només afecta qui desitja expressar la seva opinió, també a qui desitja escoltar-la o gaudir-la". 

Els grups musicals que pujaran a l'escenari són The Harlock, Els Visitants, Ursa, Penkas D.S, Gran Pueblo, Desquici, Les Buch, Ran Ran Ran i L’Exèrcit d’Islàndia.