Es presenta el llibre «Mi vida con tres nombres, una vida de lucha por las libertades» de l'Apolo Giménez

L'acte es fa aquest dimarts 13 de març a les 19 hores al Cinema Catalunya

per La torre del Palau, 13 de març de 2018 a les 13:31 |
Portada del llibre d'Apolo Giménez i García
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Cinema Catalunya acull, aquest dimarts 13 de març la presentació del llibre autobiogràfic d’Apolo Giménez i García, un històrc sindicalista del sector del metall i del Vallès Occidental, militant del PSUC, des de 1955, i tot un referent de l’activisme sindical, social i polític de Terrassa.

Va ser una persona molt vinculada al moviment associatiu i, entre els anys 1968 i 1999, fou el president de l’Associació de Veïns La Maurina. També fou regidor de l’Ajuntament de Terrassa entre el 1979 i el 1983. El setembre de 2013, Apolo Giménez va rebre la Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa.



L'acte es fa a les 19 hores i comptarà amb la presència i els parlaments de la coordinadora d’ICV de Terrassa, Fabiola Gil, el secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, Enrique Rodríguez, la filla d’Apolo Giménez, ​Sonia Giménez, el col·laborador en l’edició del llibre, Enric Cama, i l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.

 

 

Arxivat a:
Societat
Participació