El Gimnàstic Terrassa destaca als campionats de Catalunya i al torneig internacional de Montreal

Equip del Gimnàstic Terrassa als campionats de Catalunya
Equip del Gimnàstic Terrassa als campionats de Catalunya | Cedida
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 12:33h
El Gimnàstic Terrassa ha competit aquest cap de setmana també en la segona fase dels campionats de Catalunya de gimnàstica artística femenina, edat escolar, en la primera fase de masculina i en el consell esportiu del Baix Llobregat de rítmica, millorant resultats de les anteriors competicions.

En artística femenina Edat Escolar el Terrassa ha obtingut 6 podis, 4 individuals i 2 per equips. En al modalitat individual Julieta Intente ha estat primera classificada en nivell C4 petites, Laia Pérez ha estat tercera en B4 grans, i Ariadna Ventura ha estat segona i Elsa Fraile tercera en nivell D4 grans.

Per equips, en el nivell D4 Ariadna Ventura, Elsa Fraile, Paula Mercadal i Llum Sallent han finalitzat en segona posició i Migle Cayuela, Nina Gómez, Maria Lavaquiol i Ainara Tomas ha aconseguit la tercera posició. En artística masculina el resultat més destacat ha estat el de Pau Messeguer, ha estat tercer en nivell 3. I en rítmica Alice Stephens ha finalitzat en primera posició en categoria infantil obert. La temporada de les i els gimnastes del club terrassenc una progressió ascendent, superada ja la primera fase de la temporada, i encaminats ja a una fase del curs més decisiva.

Toneig International Gymnix de Montreal

La gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa Claudia Villalba ha competit aquest cap de setmana en el Toneig International Gymnix de Montreal, representant a la selección española de gimnàstica. En el seu primer any com a júnior la gimnasta terrassenca ha competit amb rivals de més edat (la majoria séniors) i ha completat una brillant actuació. Més enllà de la classificació, en la qual ha finalitzat en 34a posició, aquesta competició confirma la seva projecció, i també la presència ininterrompuda de gimnastes del Terrassa a la selecció estatal júnior i sénior des de 2012, esdevenint el club una font de gimnastes de primer nivell.

En la seva actuació per aparells ha destacat principalment en barra d'equilibri i terra, i en conjunt ha obtingut la seva millor puntuació amb codi FIG (federació internacional de gimnàstica), des que ha començat a competir a nivell internacional.
 

Claudia Villalba al Torneig internacional Gymnix de Montreal Foto: Cedida