​Un conductor fuig d’un accident amb ferits i simula que li han robat el cotxe

Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 17:39h
A les 6.50 h de dissabte, el 112 va informar la Policia Municipal d’una col·lisió entre dos vehicles amb diversos ferits, pel que ja havien activat a Bombers i el servei d’ambulàncies. La Central de Comandament va enviar un vehicle patrulla, que va informar que es tractava d’un accident fronto-lateral a la cruïlla del carrer de Dom Bosco i la Ronda Ponent. Sembla que un dels vehicles no va respectar la fase vermella de la cruïlla semafòrica, provocant la col·lisió.

Els agents van informar que un dels vehicles implicats, un tot terreny, havia fugit del lloc de l’accident en direcció a l’avinguda d’Àngel Sallent. Abans de fugir, aquest vehicle, degut a la força de l’impacte, havia col·lidit amb la caixa de connexions del grup semafòric i amb la tanca protectora de la Ronda Ponent, causant desperfectes.

Des de la Prefectura es va coordinar la resta de patrulles per fer una recerca del vehicle escapolit. Els agents van informar que el conductor que restava al lloc de l’accident havia patit lesions. Una ambulància el va atendre i el va traslladar posteriorment a l’Hospital de Terrassa. En aquell mateix moment, el propietari del vehicle escàpol es va presentar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra per posar una denúncia per la substracció del seu vehicle, sense que Policia Municipal en tingués coneixement llavors.

Els agents de la Policia Municipal van realitzar l’informe tècnic d’accident i van esbrinar la matrícula del tot terreny, ja que la van trobar entre les restes de plàstics al lloc de l’impacte. Després de consultar la matrícula a la base de dades, des de la Central es va comprovar que constava com un vehicle sostret gairebé al mateix temps de la col·lisió. Aquest fet va fer sospitar als agents, que van començar a treballar amb la possibilitat d’una denúncia falsa i van desplegar els efectius policials a la recerca del tot terreny.

Poc desprès, la Prefectura va rebre una trucada d’Egarvia sol·licitant informació d’un vehicle tot terreny que estava estacionat davant un gual i presentava un fort cop, tenia els airbags activats i les portes obertes. Es va poder comprovar que es tractava del vehicle escapolit i una patrulla va acudir al lloc, des d’on una grua d’Egarvia va traslladar el vehicle fins a la Prefectura per custodiar-lo i realitzar una inspecció ocular acurada.

La divisió d’Atestats de la Policia Municipal va prendre declaració al propietari del vehicle i, amb tota la informació i les proves obtingudes, li van obrir diligències penals per un possible delicte de Simulació de Delicte. La investigació continua també per part de Mossos d’Esquadra.