Quines són les propostes de Terrassa per aquest dissabte?

Javier Sólo
Javier Sólo | Cedida
Redacció
17 de març del 2018
Aquest dissabte 17 de març Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Festival de Jazz de Terrassa
Terrassa està immersa en el 37è Festival de Jazz amb un munt d'actuacions i concerts. Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls comparteixen la capitalitat del jazz. A més a més, et recordem que demà diumenge se celebra el tradicional Picnic Jazz al parc de Vallparadís.
 
Espectacle familiar de titelles El Regal
Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre 2, a les 12 hores, adults 14 euros i infants 5 euros
Un conillet de roba, fet de retalls i un tros de matalàs vell és el protagonista de la nostra història. L'àvia Serafina amb molt d'amor el va fer per en Pepus, el seu nét. Podrem veure les peripècies i aventures d'en Felip, el ninot estimat d'en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l'amistat del seu company de joc. Una regressió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i  emotivitat on els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares. El regal és un espectacle amb un missatge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.

Cicle infantil estris i contes
Llibresria Synusia, carrer de Montserrat 136, a les 12 hores, 4 euros 
És un espai de literatura i tallers pels nens i nenes de 4 a 7 anys a la Llibreria Synusia conjuntament amb el grup Còdol. Es tracta d'una activitat vinculada a les biblioteques, llibreries, escoles o d'altres espais que estimen la cultura i els llibres, que busca apropar als infants bons àlbums, històries i contes seleccionats amb cura i delicadesa i després els convida a fer creacions artístiques a partir d'aquestes lectures. 

Ballet de Bordeus
Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340 a les 20 hores. 
El Ballet de Bordeus arriba aquest cap de setmana a Terrassa amb l'espectacle "El Mesies", una producció amb més d'un centenar d'artistes a l'escenari amb la coreografia de Mauricio Wainrot que dóna cos i vida a una de les obres més brillants de Händel perquè el públic gaudeixi d'una vetllada únic

Concert acústic
Fulanito 72, carrer de Josep Tapioles, 75 a les 22.30 hores, taquilla inversa 
Concert amb diversos músics com ara David Serrat; el Duo color, format per la cantant Xilena Constança Espinoza i el músic argentí Adolfo Caicaguare; Javier Només & Irene Garcés; El Jardí de Fátima o La gata Zen. 

Concert de La Delirium Band
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 21.30 hores 
La Delirium Band és un grup de Rock dur en català nascut a Terrassa fa dos anys format per membres d'entre 19 i 21 anys. Les seves cançons són variades, salvatges i plenes de sentiment.