Quines són les propostes de Terrassa per aquest diumenge?

El Messies, del Ballet de Bordeus
El Messies, del Ballet de Bordeus | Cedida
Redacció
18 de març del 2018
Actualitzat el 19 de març a les 0:32h
Aquest diumenge 18 de març Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Festival de Jazz de Terrassa
Terrassa està immersa en el 37è Festival de Jazz amb un munt d'actuacions i concerts. 

Picnic Jazz
Torren de al parc de Vallparadís, al Torrent de la Font d’en Sagrera, a la part sud del parc de Vallparadís on a banda de l'escenari hi haurà exposició i venda de CD's i vinils de col·leccionista dins de la fira del disc. També hi haurà una fira de productes d'artesania i de llibres. 

After Picnic Jazz Show amb The Funkenstein Trio feat Roc Calvet
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 18.30 hores
The Funkenstein Trio està format per tres joves músics de Terrassa: Víctor Martínez (guitarra), Joan Humet (baix) i Òscar Jorba (bateria). Tots tres amb molta experiència als escenaris tocant en projectes d’estils tan diferents com el rock, el jazz, el mestissatge o la cançó d’autor. El trio treballa principalment la improvisació i el groove a partir d’un so elèctric, enèrgic i dinàmic.

Ballet de Bordeus
Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340 a les 18 hores. 
El Ballet de Bordeus arriba aquest cap de setmana a Terrassa amb l'espectacle "El Mesies", una producció amb més d'un centenar d'artistes a l'escenari amb la coreografia de Mauricio Wainrot que dóna cos i vida a una de les obres més brillants de Händel perquè el públic gaudeixi d'una vetllada únic

L'auca del senyor Esteve
Sala Crespi, carrer Major de Sant Pere, 59-63 a les 18 hores
Fem Sala i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, acullen la primera producció teatral de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Coordinada amb la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya (XTAC), ha girat per més de quinze teatres de tot el país. La companyia teatral Quatre per Quatre de Granollers representarà 'L'auca del senyor Esteve', el gran clàssic de Santiago Rusiñol.