Arriba el 16è cicle «El cinema i la mort»

Son quatre pel·lícules que es passaran cada dimarts d'abril

Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat el 04 d'abril a la 13:01h

Terrassa acull, durant el mes d'abril, el 16è cicle de cinema "El cinema i la mort", organitzat per Funerària de Terrassa. Un cicle de quatre pel·lícules que parlen de manera directa o indirecta de la mort. El cicle comença amb dues pel·lícules del circuit independent nord-americà.

Dimarts 3 d’abril
Títol original: Manchester by the Sea
Any: 2016
Durada: 135 minuts
País: Estats Units
Direcció: Kenneth Lonergan
Intèrprets: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges, Tate Donovan, Erica McDermott, Matthew Broderick, Gretchen Mol, Kara Hayward, Susan Pourfar, Christian J. Mallen, Frankie Imbergamo, Shawn Fitzgibbon, Richard Donelly, Mark Burzenski, Mary Mallen.
Argument: Lee Chandler (Casey Affleck) és un conserge que torna a Manchester, el seu poble natal, després de la mort del seu germà. Allà haurà de fer-se càrrec del seu nebot adolescent. Aquesta experiència farà que faci front al passat tràgic que va fer que se n’anés a viure a Boston.

Dimarts 10 d’abril
Títol original: Captain Fantastic
Any: 2016
Durada: 118 minuts
País: Estats Units
Direcció: Matt Ross
Intèrprets: Viggo Mortensen, George MacKay, Missi Pyle, Kathryn Hahn, Frank Langella, Hannah Horton, Nicholas Hamilton, Steve Zahn, Ann Dowd, Trin Miller, Samantha Isler, Annalise Basso, Shree Crooks, Erin Moriarty, Charlie Shotwell.
Argument: Ben (Viggo Mortensen) i la seva família viuen als boscos del nord-est dels Estats Units completament aïllats de les comoditats de  la vida moderna i la societat de consum. Una situació tràgica farà que hagin de deixar la seva peculiar manera de viure i tornar temporalment a la civilització.

Dimarts 17 d’abril
Títol original: Un monstruo viene a verme (A Monster Calls)
Any: 2016
Durada: 100 minuts
País: Espanya
Direcció: Juan Antonio Bayona
Intèrprets: Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Geraldine Chaplin, James Melville, Garry Marriott, Max Gabbay, Ben Moor.
Argument: Connor és un adolescent que ha de fer front a la separació dels seus pares i a la malaltia de la seva mare. Es refugia en la pintura, i dibuixa de manera recorrent un monstre a partir d’un arbre del jardí. Una nit, la criatura cobra vida amb l’objectiu d’ajudar-lo a superar les seves pors.

Dimarts 24 d’abril
Títol original: Wild Oats
Any: 2016
Durada: 86 minuts
País: Estats Units
Direcció: Andy Tennant
Intèrprets: Shirley MacLaine, Jessica Lange, Demi Moore, Matt Walsh, Billy Connolly, Jay Hayden, Rebecca Da Costa, Howard Hesseman, Stephanie Beacham, Santiago Segura, Lawrence Turner, Ptolemy Slocum, Vincent De Paul, Julián Villagrán, Robert Collier.
Argument: Eva (Shirley MacLaine) s’acaba de quedar vídua i està a l’espera de l’arribada del xec de 50.000 dòlars de l’assegurança de vida del seu marit. Quan el rep i veu que, per error, és de 5 milions, decideix cobrar-lo i anar-se’n de viatge amb la seva millor amiga, Maddie (Jessica Lange).

Enguany els espectadors podran gaudir de les projeccions en doble sessió, a les 16.30 i a les 19.30 que es projectaran els dimarts d'abril al Cinema Catalunya de Terrassa. Cada entrada costa un euro, que es destinarà íntegrament al centre local de distribució d’aliments El Rebost. La recollida d’entrades es pot fer al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a la projecció de 18 a 22 hores.