​Òscar Montes, nou cap de colla dels Bastoners de Terrassa

per La torre del Palau, 13 de març de 2018 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Òscar Montes Recasens és el nou president i cap de colla dels Bastoners de Terrassa. Montes, amb 39 vots, va guanyar la votació a l’assemblea general de l’entitat, celebrada aquest cap de setmana. L’altra candidatura, que va obtenir 27 vots, la va presentar Teresa Garcia Espada, qui ha ocupat els càrrecs els darrers dos anys. 

Montes és membre de Bastoners de Terrassa des de 2009. L’any següent va començar a fer de monitor de canalla i entre 2015 i 2016 va ser responsable de les colles infantils. A la seva candidatura formava tàndem amb Marc Armengol, qui ocuparà el càrrec de secretari. Armengol porta també prop de deu anys a la colla, en fa dos que és monitor i també ha tingut càrrecs en juntes anteriors. Els càrrecs de vicepresidenta i tresorera els mantindran les persones que ho havien estat a la junta anterior (Mònica Estruch i Roser Roura, respectivament). La resta de la junta (vocalies de vestuari, músics, sortides, comunicació, etc.) la conformen prop d’una dotzena de persones, més de la meitat de les quals formaven part també de l’anterior junta.


També ha estat novetat la creació de dues vocalies noves: pedagogia, encarregada de preparar tallers, aportar recursos pels monitors, elaborar material didàctic, etc; i la de mares i pares de canalla, que pretén potenciar la implicació de les persones que no tenen cap més vincle amb la colla que el fet de tenir un fill o filla que hi balla.
 

Un jove ballador dels Bastoners de Terrassa, a punt per ballar. Foto: Joaquim Albalate


 

 

Participació