L'Egara es proclama campió de la Copa del Rei

Celebració dels jugadors de l'Egara de hockey herba a la final de la Copa del Rei | RFEH
12 de març del 2018
Actualitzat a les 11:38h

El Club Egara s’ha proclamat campió de Copa del Rei després de guanyar 1-2 la final contra el RC de Polo de Barcelona. L’equip ratllat aconsegueix així el seu 17è títol de la competició del KO, que enguany s’ha celebrat a València, i ho fa amb una plantilla formada en la seva totalitat al Pla del Bon Aire.

Els egarencs han completat un torneig fantàstic on han hagut de desfer-se del Club de Campo a quarts de final, segon classificat de la Lliga regular (1-5); de l’Atlètic Terrassa a semifinals en un derbi apassionant (2-1); i a la final contra el Polo (1-2), primer classificat de l’actual Lliga regular.

El conjunt de Siso Ventalló ha dominat el marcador des del segon quart, quan Pau Quemada, de penal córner, ha avançat els ratllats amb un llançament arrossegat ajustat al pal dret del  porter polista. Poc després del descans, Lluis Mercadé ha estat l’encarregat de fer el segon, rematant una bola des del segon pal. L’Egara DHM ha sabut aguantar i resistir els últims minuts. Especialment quan el Polo, que ha retallat distàncies amb un gol de Bordás, ha intentat buscar l’empat fins al final. Així i tot, els egarencs han controlat el partit fins que ha sonat la botzina que confirmava el triomf ratllat.

Franc Dinarès ha estat escollit Millor Jugador de la Copa del Rei 2018, mentre que Quico Cortès s’ha emportat el premi a Millor Porter.

En categoria femenina, el Club Egara ha acabat en una quarta posició de molt mèrit per a les ratllades que han completat un bon torneig. Després de guanyar 1-2 al CD Terrassa a quarts, les ratllades van perdre 2-4 en un disputat partit contra el Club de Campo, que s’ha emportat el títol de Copa de la Reina. En el tercer i quart lloc, les ratllades han caigut als ‘shoot out’ després d’empatar a 2 el partit pel bronze. Carola Salvatella ha estat la màxima golejadora de la Copa de la Reina.