Cultura

Quines són les propostes de Terrassa per aquest dissabte?

per Redacció, 10 de març de 2018 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte 10 de març Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Lavínia 2016 o la guerra dels poetes

Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre 2, a les 19 hores
Inauguració de «Lavínia 2016 o la guerra dels poetes», exposició d'homenatge a Enric Sió i Emili Teixidor amb motiu del cinquantenari de la publicació del seu còmic a la revista Oriflama. Presentació a càrrec de Benzano, professora de Filosofia.

Ismene

Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre 2, a les 21 hores
Una projecte d' Imma Colomer i Fina Rius
Ismene,va ser dels únics testimonis que va sobreviure a la tragèdia atroç de la seva nissaga en l’antiga Grècia. Quan accepta el repte de la invitació a la conferència, no ho fa amb la intenció de justificar els seus actes, si no, per  trobar  respostes  a  les  qüestions  que  l’agiten  i  la  consumeixen. Desgrana  minuciosament    el  seu  passat  que  l’ha  corsecat  tota  la  vida. Necessita  fer  net,  necessita  acceptar  per  poder  mirar  endavant.  Pensen que  la  seva  germana  Antígona  és  millor  que  ella? 

BlackOut
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 21.30 hores, taquilla inversa 
BlackOut neix de la fusió entre dos membres, l'Izas i el Simo del grup de rock/pop Blind Date, amb dos membres més, el Bernat i el David. Aquest grup de versions rock té per objectiu divertir-se i fer divertir. 

 

Participació