Quines són les propostes de Terrassa per aquest diumenge?

L'espectacle Pinocho es podrà veure aquest cap de setmana al Centre Cultural
L'espectacle Pinocho es podrà veure aquest cap de setmana al Centre Cultural | Cedida
Redacció
11 de març del 2018
Aquest diumenge 11 de març Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

La dona és la protagonista
Complex Complex Funerari de Terrassa, carretera de Montcada, 789, a les 11 hores. Cal inscripció prèvia al 900 268 268
Dins dels actes commemoratius del  Dia Internacional de les Dones, el Museu de Terrassa i la Funerària de Terrassa SA han sumat esforços per organitzar una visita comentada al Cementiri en la qual la dona és la protagonista. L’itinerari gratuït mostra com la figura femenina ha estat plasmada en l’art funerari. Cada artista veu i representa la dona segons el seu criteri. El resultat: peces de tipologies, concepcions, models, materials i factures diverses i diferents.

Vermut musical Jazz'n'Samba 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 12.30 hores, taquilla inversa 
Jazz'n'Samba és una formació instrumental de Terrassa nascut de la fusió de quatre alumnes destacats del Conservatori de Música de Terrassa. El seu estil inclou una barreja de swing, cool jazz i elements d'inspiración llatina.

Pinocho
Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340 a les 17 hores, 16 euros. 

L’afany per descobrir món i la curiositat de Pinotxo per tot allò que l’envolta farà viure als més petits tota mena de peripècies: viatjaran al teatre d’Stromboli, a la fira, al fons del mar i fins i tot a l’estómac d’una balena. El musical compta també amb els amics de Pinotxo: el vell artesà Gepetto, el grill Pepet i la Fada dels Cabells Blaus, i haurà d’esquivar les trampes del gat i la guineu.

El rostre pàlid
El Vapor, espai de creació musical de la Casa de la Música, C/ Mare de Déu dels Àngels 76, a les 18 hores. El preu és de 6€, els infants menors de 5 anys no paguen
L'espectalce musical s'emmarca dins del Festival de Jazz de Terrassa i és un bon espectacle musical i cinematogràfic per a tota la família. Consisteix en la projecció del migmetratge de Buster Keaton, "El rostre pàl·lid", amb música en directe interpretada pel December Quintet. La pel·lícula és un clàssic del gènere còmic del cinema mut, en què la gestualitat dels personatges ens mostra tot allò que l’espectador necessita per entendre la història.

Trio Delphos
Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre 2, a les 18 hores
El Trio Delphos amb Òscar Vilaprinyó al violí, Jordi Matas al piano i Marta Pons al violoncerl es forma l’any 2015 a l’Escola Superior de Música de Catalunya  amb  membres  del  mateix  centre  i  també  del  Conservatori del  Liceu fruit  de  la  inquietud  dels  seus  membres  per  a  explorar i donar a conèixer el repertori pera trio amb piano des dels seus inicis fins als nostres temps.