L'alcalde Alfredo Vega entra a l'executiva nacional del PSC

S’incorpora a l’Àrea Política Institucional, Econòmica i Social

per Redacció, Terrassa , 9 de març de 2018 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Alfredo Vega, alcalde de Terrassa. Foto: Rafel Casanova BCF


En el Consell Nacional del PSC que es va celebrar el cap de setmana passat a la seu central del carrer Pallars, a Barcelona, Alfredo Vega ha estat escollit com a membre de la Comissió Executiva nacional del partit. D’aquesta manera, el primer secretari del PSC de Terrassa i alcalde de la ciutat vallesana entra a formar part de l’àrea de Política Institucional, Econòmica i Social del Partit dels Socialistes de Catalunya.


Aquesta àmplia secretaria està encapçalada per l’actual diputada i portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados. L’Àrea engloba diverses sectorials, com són: Educació, Cultura, Universitat, Sindicalisme, Justícia, Món rural, Economia i Ciència i la funció d’aquestes és contribuir a definir els eixos estratègics d'actuació política del PSC en els seus respectius àmbits específics de treball, a més de col·laborar i participar en els treballs electorals, i assessorar en la seva especialitat els grups parlamentaris i els organismes de govern de tipus municipal, comarcal i nacional.

 

Participació