L'Ajuntament reemplaça 65 arbres

També s'ha fet actuacions de remodelació i enjardinament a les places de Montserrat i de Sant Ramon

Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat el 12 de març a les 10:23h
L’Ajuntament ha finalitzat aquest mes la plantació i reposició d’arbres a diferents espais i carrers de Terrassa. El projecte s’ha executat a diferents barris i espais de la ciutat, entre els que destaquen la plaça de Miquel Utgés (Ca n’Aurell), els parcs infantils de Caterina Albert (Les Fonts) i de l’avinguda de Can Boada del Pi, els carrers dels Telers (Vapor Gran), de l’Església, de la Goleta (amb Rambla d’Ègara), d’Iscle Soler i del Cardaire. I també s’ha actuat a la Plaça Vella i a la placeta de Salvat-Papasseit.

En total, s’han reposat 65 unitats en llocs on hi havia arbres morts, s’havien remodelat els espais o bé s’havien detectat baixes degudes a accidents. A més, s’ha aprofitat l’actuació per arrencar i eliminar soques, instal·lar el sistema de reg a degoteig i un nou sistema que garanteix el creixement vertical dels arbres, així com per condicionar els escocells i col·locar una barrera antiarrel. Algunes de les varietats plantades són: castanyers d’India comú (Aesculus hippocastanum), liquidàmbars (Liquidambar styraciflua), sapindes de la Xina (Koelreuteria paniculata), prunera de fulla roja (Prunus cerasifera Pisardii), freixe de fulla petita (Fraxinus angustifolia) i taronger agre (Citrus aurantium), entre d’altres.

D’altra banda, a la plaça de Miquel Utgés i a la zona de jocs del carrer de Caterina Albert s’hi ha plantat moreres blanques (Morus alba Fruitless) i s’hi ha instal·lat, en ambdós espais, el reg per degoteig.