Viladecavalls

L'alcaldessa de Viladecavalls posa el seu «Whatsapp» a disposició dels veïns

per La torre del Palau, 10 de març de 2018 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha facilitat el seu número de telèfon perquè la ciutadania li pugui traslladar les seves preocupacions, suggeriments i propostes de manera directa a través d'un missatge de WhatsApp.

El telèfon que ha facilitat és el 686024331 i s'ha compromès a respondre tots els missatges que li arribin a través de la plataforma de missatgeria instantània WhatsApp.Cesca Berenguer apunta que respondrà al més aviat que li sigui possible, donat que la tasca del dia a dia d'una alcaldia fa impossible atendre tots els missatges de manera immediata. L'Alcaldessa atendrà els ciutadans que envïin les seves propostes, suggeriments i preocupacions per mitjà de missatges WhatsApp tant de text com de veu.

Amb aquest nou canal de comunicació, l'Alcaldessa de Viladecavalls vol reforçar la tasca que s'està realitzant des de l'actual Equip de Govern per tal de continuar amb la millora de la transparència de l'Administració local, de l'accessibilitat de la informació pública i oferir als seus veïns i veïnes una opció més propera i informal a l'hora de contactar amb la Corporació.

Les persones que vulguin contactar amb la Cesca Berenguer per mitjà d'aquest nou canal només hauran d'enviar-li un primer missatge amb el seu nom i les dades que es creguin necessàries perquè es pugui donar una resposta acurada. 

 

Arxivat a:
Societat
Participació