Les noies del CN Terrassa cauen davant del CN Sabadell Astralpool

Tot i la derrota per 19 a 6 les egarenques es mantenen quartes a les taula de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina

Jugadores del waterpolo femení del CN Terrassa a la final de la Copa de la Reina | Cedida
07 de març del 2018
Actualitzat a les 10:59h
El CN Terrassa va caure contra el CN Sabadell Astralpool (19-6) en partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo, un matx que va esdevenir una reedició de la final de la Copa de la Reina celebrada recentment a les instal·lacions del CE Mediterrani.

El conjunt de Xavi Pérez no va poder plantar cara a un rival que, per potencial, sembla predestinat, una temporada més, a dominar les competicions domèstiques amb mà de ferro. Malgrat la derrota, les egarenques es mantenen quartes a les taula, atès que el Mediterrani no jugarà el seu partit fins dimecres, quan rebrà La Sirena CN Mataró.

El partit va transcórrer tal com es podia esperar. El Sabadell, que compta amb nou jugadores que van disputar la darrera final del Campionat del Món, va prendre les regnes des de l’inici i va anar obrint escletxa tal com acostuma. Leitón va inaugurar el marcador als trenta segons de joc. El CN Terrassa va replicar tímidament poc després de la mà d’Anna Roldán. Les de David Palma, però, no van fer concessions i van tancar el primer quart amb un parcial de 4 a 0, obra de Maica Garcia, autora de dues dianes, Bea Ortiz i Judith Forca (5-1).

En el segon quart, la maquinària sabadellenca va seguir ben engreixada i l’electrònic va enfilar-se fins al 9 a 1. Olga Domènech, Leitón, Garcia i Forca en van ser les artífexs. A un minut i mig del descans, Olga Descalzi va aturar l’allau momentàniament en anotar la segona diana egarenca. A la represa, la dinàmica no va variar. El Sabadell va mantenir la voracitat ofensiva i va continuar ampliant la renda. Domènech va col·locar el 10 a 2 només començar el tercer període. El conjunt de Xavi Pérez va respondre immediatament a través d’Anna Roldán.

Les campiones de la Copa de la Reina van protagonitzar una nova estrebada i van encadenar quatre gols en dos minuts a càrrec de Garcia, que en va fer dos, Bea Ortiz i Forca. Un penal comès per Neushul va permetre Elia Montoya marcar el 14 a 4. El quart va acabar amb un penal favorable al Sabadell que va convertir Gisela Farré.

Els últims vuit minuts no van presentar novetats. Atesa la diferència entre un i altre equip, el matx va anar llanguint. Sierra Smiley i Aina Pastor van anotar els dos darrers gols del CN Terrassa.

El CN Terrassa disputarà un altre derbi vallesà dissabte. Rebrà el CN Rubí en partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. El matx començarà a les 16.00h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.