Talegón, Fachín, Rufián i Sirvent a l'àgora veïnal del CDR Terrassa Nord

Bea Talegón, Albano Dante Fachín, Gabriel Rufián o la terrassenca Maria Sirvent seran alguns dels ponents de l'acte d'aquest dissabte 10 de març

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 15:43h
Llibertat o repressió? Democràcia o Constitució del 78? Sanitat, educació i pensions o rescat bancari? Ciutadans de la República o súbdits de la monarquia? Aquestes són les reflexions que els diferents ponents de l'àgora veïnal posaran sobre la taula, aquest dissabte 10 de març. 

La plaça Primer de Maig acollirà l'acte que el CDR Terrassa Nord ha organitzat un acte per parlar sobre el futur de la República Catalana. La jornada començarà a les 10.30 hores amb una introducció de l'historiador Manolo Márquez que ens donarà un cop d'ull a l'origen dels barris considerats perifèrics de la nostra ciutat.
 
Tot seguit es farà la taula rodona amb la presència de l'exsecretària general de la Unió Internacional de Joventuts Socialistes, Bea Talegón, l'exsecretari general de Podem Catalunya i actual líder de Som Alternativa, Albano Dante Fachín, el diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, la terrassenca i diputada de la CUP-CC al Parlament de Catalunya, Maria Sirvent, la també terrassenca i membre de la CGT, Àngels Font i l'exregidor de Gent de Gramanet i imputat en el cas de Som 27 i més, Oriol Corral. El debat estarà moderat per l'exsecretari general de Podem Terrassa, Aníbal Garzón. 
 
Al final de la jornada hi haurà un vermut musical a càrrec de Mabel Flores. El CDR Terrassa Nord aglutina els barris de Sant Pere Nord, Egara, Can Roca, Zona esportiva, Can Tusell, Bon Aire, Sant Llorenç i Poble Nou. 
 

Cartell de l'àgora veïnal del CDR Terrassa Nord