S'inauguren dues exposicions als Amics de les Arts dins del Festival de Jazz

Les fotografies «Essència Sincopada» i les pintures «Night & Day» es poden visitar fins el 22 de març

Imatge de l'exposició que acull els Amics de les Arts de Terrassa
Imatge de l'exposició que acull els Amics de les Arts de Terrassa
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat el 08 de març a les 23:53h
Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals acull aquest divendres 2 de març la inauguració de dues exposicions que s'emmarquen dins del 37 Festival Jazz Terrassa, Essència Sincopada fotografies d'Albert Nel.lo i Night & Day, obres de Michèle Carrandié. Ambdues exposicions s'inauguren a les 19h. 

"Essència Sincopada"

Aquesta mostra de fotografies de Jazz es revela a l'observador com una col.lecció de notes sincopades que ens brinden un tastet de l'essència magnètica de cada protagonista. L'autor copsa l'essència de cada músic en la seva màxima entrega artística, quan s'estableix un fluid canal expressiu entre el caràcter del personatge, l'art que en brolla i els sentits de l'espectador. Natures rebels i impregnades d'autenticitat que sonen i ressonen dins del públic per fer-lo vibrar, traslladant-lo en aquelles embolcallants sales de concerts. Es pot visitar del 2 al 22 de març de dimarts a diumenge de 18:30h a 20:30h.

"Night & Day"

Les obres de pintura de Michèle Carrandié es podran visitar del 2 al 22 de març de dimarts a diumenge de 18:30h a 20:30h.