El fort vent causa una desena d'incidències a Terrassa

Ha desplaçat contenidors, ha fet caure arbres i alguns trossos de façana o ha trencat una marquesina

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 16:24h
Les ventades que han afectat la ciutat aquesta matinada, iniciat cap a les 2.40h, ha provocat un seguit d’incidències a diferents punts de Terrassa. Entre les incidències registrades, destaquen els contenidors d’escombreries desplaçats de la seva ubicació que han ocupat la calçada als carrers de Sant Cosme, al passeig de Les Lletres, a l’avinguda de Barcelona, al passeig del Vint-i-dos de Juliol, o el carrer d’Àlaba, entre d’altres, sense provocar, però, cap accident de circulació.

També a conseqüència del vent, s’ha avariat el semàfor de la cruïlla del carrer d’Agricultura amb el carrer de Colom i a la carretera de Matadepera s'ha trencat una marquesina. Passades les 5 h, el servei del 112 ha informat que a l’accés de l’Hospital de Terrassa havia caigut un arbre que ocupava tota la via i ha causat afectacions al servei elèctric. 

A les 6.25h, s’ha donat avís als Bombers per la caiguda de part de la façana d’un habitatge al carrer de Sant Antoni, i també han hagut d’actuar per retirar un tros d’una placa de fibrociment localitzat al carrer de Garcia Humet, a l’alçada del carrer de Sant Cristòfol.

A les 7.25h s’ha informat al Servei de Gestió de l’Espai Públic que al carrer de Colom amb l’avinguda de Santa Eulàlia hi havia risc de caiguda d’un cartell publicitari, perquè actués la grua i el retirés.

A les 8h, el 112 ha informat que podia caure una placa de fibrociment del sostre d’un habitatge a la cantonada dels carrers de Solsona i de Valira. Una patrulla ha acudit al lloc, on efectius dels Bombers han retirat la coberta. Un particular ha informat la Policia Municipal que estava a punt de caure un arbre a l’avinguda de l’Abat Marcet. Una patrulla ha acudit al lloc i ha tallat el trànsit a l’alçada de la carretera de Rellinars mentre es netejava la zona.

Sobre les 9h, des de l’Institut Egara s’ha comunicat a la Policia Municipal que hi havia una planxa de l’edifici a punt de caure. Ha acudit al lloc una patrulla policial i una dotació dels Bombers per retirar-la. Més tard, una trucada d’un particular ha informat la Policia Municipal que al carrer de Sant Marc, a l’alçada del carrer d’Isaac Peral, hi havia petits despreniments de la façana.

En les diferents incidències s'han mobilitzat els efectius de la Policia Municipal, en col·laboració amb els Bombers, el servei de Gestió de l’Espai Públic, els serveis de neteja d’Ecoequip i l’empresa encarregada del manteniment de l’enllumenat públic SECE.