Una calçotada «antipatriarcal» per commemorar el dia de la Dona a Terrassa

L'esquerra independentista, CUP, Arran i SEPC, organitzen la setena edició de la diada aquest dissabte a la plaça d'Andalusia

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 15:00h

Militants de la CUP i Arrant en la presentació de la calçotada antipatriarcal Foto: Anna Mira


L'Esquerra Independentista de Terrassa ha fet una crida avui per assistir a la tradicional Calçotada Antipatriarcal que organitzen dins dels actes relacionats amb el 8 de març, en un acte conjunt a la Torre del Palau. 

Tal com ha explicat Belén Garcia de la CUP, la calçotada antipatriarcal es farà a la plaça d'Andalusia, hi haurà diverses activitats durant tot el dia i "celebrarem el segon Concurs d'Allioli", en una jornada que estarà amenizada pel conjunt musical Filigranes. 

Pel què fa a la vaga feminista la representant d'Arran, Laura Garcia, ha dit que "considerem que aquesta vaga no és només legítima sinó imprescindible". Per això l'esquerra se suma a la vaga general feminista del 8 de març i "donem suport a totes les mobilitzacions que s'estan organitzan des dels col·lectius feministes de Terrassa", ha dit Garcia.

A més a més, cal destacar que els aliments seran en la seva majoria ecològics o de proximitat.
Tal com ha explicat Garcia, "els calçots procedeixen del cultiu de la cooperativa El Molí a Calders; mentre que la carn, el pa i la coca prové de diferents comerços d'Ullastrell".