Torna el 3r Cicle de Cinema Solidari amb la pel·lícula «O los tres o ninguno»

Imatge del tràiler de la pel·lícula «O los tres o ninguno»
Imatge del tràiler de la pel·lícula «O los tres o ninguno»
Redacció
05 de març del 2018
El pròxim dilluns 5 de Març, a les 21h el Cinema Catalunya de Terrassa acull la segona sessió del 3r Cicle de Cinema Solidari "Recuperar l'alegria" amb la pel·lícula O los tres o ninguno, organitzat per l'Associació egarenca Causa Nostrae Laetitiae, coneguda també com La Causa.

El film, del director franc-iranià Kheiron, presenta la seva pròpia història i la dels seus pares en la lluita pels drets civils i democràtics al seu país d'origen i les dificultats viscudes amb la seva família com a nouvinguts a Europa.

La pel·lícula serà presentada per l'historiador de l'art Jorge Rodríguez Ariza, qui ha estat membre de l'Associació d'Estudiants Àrabs de la UAB i que ha impartit xerrades sobre cultura islàmica a la UB i a la UAB.

L'entrada és lliure i es donarà un sobre on s'hi podrà fer una aportació voluntària, en acabar s'oferirà un petit piscolabis als assistents. Els guanys aniran destinats a activitats pròpies de l'associació com són reforç educatiu a joves d'entorns fràgils o assessorament legal i psicològic a persones amb risc d'exclusió social, entre d'altres.