El Col·legi d'Advocats de Terrassa canvia de nom

Si l'assemblea ho aprova, a partir del 23 de març es dirà Col·legi de l'Advocacia de Terrassa per posar fi a la discriminació de gènere

per Anna Mira, 1 de març de 2018 a les 11:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Col·legi d'Advocats de Terrassa (ICATER) ha decidit posar punt i final a la discriminació de gènere que representa el seu nom. El degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig, ha explicat en declaracions a LaTorre que es tracta d'una voluntat personal perquè el col·legi es digui Col·legi de l'Advocacia de Terrassa. "Vaig posar en coneixement de la Junta de Govern que presideixo la meva voluntat de canviar el nom perquè la igualtat de gènere es faci palesa en una institució de ciutat com és el col·legi". 

El canvi de nom s'ha de sotmetre a la voluntat de l'assemblea convocada el pròxim el 23 de març en la qual s'ha inclòs un punt de l'ordre del dia per modificar la denominació del col·legi. Actualment el col·legi de Terrassa compta amb 800 advocats i advocades entre els exercents i els no exercents. 


Altres ciutats que ja han pres decisions semblants en el mateix sentit són Barcelona, on el col·legi es diu Col·legi de l'Advocacia de Barcelona o a Tortosa que s'anomena Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa. 

 

Participació