El Col·legi d'Advocats de Terrassa canvia de nom

Si l'assemblea ho aprova, a partir del 23 de març es dirà Col·legi de l'Advocacia de Terrassa per posar fi a la discriminació de gènere

01 de març del 2018
Actualitzat el 07 de març a les 9:57h
El Col·legi d'Advocats de Terrassa (ICATER) ha decidit posar punt i final a la discriminació de gènere que representa el seu nom. El degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig, ha explicat en declaracions a LaTorre que es tracta d'una voluntat personal perquè el col·legi es digui Col·legi de l'Advocacia de Terrassa. "Vaig posar en coneixement de la Junta de Govern que presideixo la meva voluntat de canviar el nom perquè la igualtat de gènere es faci palesa en una institució de ciutat com és el col·legi". 

El canvi de nom s'ha de sotmetre a la voluntat de l'assemblea convocada el pròxim el 23 de març en la qual s'ha inclòs un punt de l'ordre del dia per modificar la denominació del col·legi. Actualment el col·legi de Terrassa compta amb 800 advocats i advocades entre els exercents i els no exercents. 

Altres ciutats que ja han pres decisions semblants en el mateix sentit són Barcelona, on el col·legi es diu Col·legi de l'Advocacia de Barcelona o a Tortosa que s'anomena Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa.