La Cecot posa en marxa una nova edició del «Terrassa Aposta per l’Ocupació»

El programa arriba a la seva 5a edició i està dirigit a persones a partir de 40 anys que estan a l’atur

Sessió informativa del programa
Sessió informativa del programa | Cecot
Redacció
01 de març del 2018
Actualitzat el 08 de març a les 23:51h
La patronal terrassenca Cecot posa en marxa la tercera edició del programa "Terrassa Aposta per l’Ocupació", dirigit a persones a partir de 40 anys que es troben en situació d'atur, expulsades ​​del mercat de treball; persones afectades per expedients de regulació; persones treballadores provinents de sectors especialment afectats per la crisis; ex autònoms i ex empresaris amb projectes empresarials fallits, i col·lectius en risc d'exclusió social (dones que sofreixen o han sofert violència de gènere i persones amb una discapacitat del 33% ...). 

En les edicions anteriors el 40% de les persones que hi ha participat han trobat feina. Una trentena de persones han assistit a la primera sessió informativa del programa. El projecte fomenta la concertació entre els agents econòmics principals de la ciutat i ofereix atenció integral per mitjà d’accions d’intermediació laboral, acompanyament a la inserció, suport psicològic i formació.

Per formar part al programa cal estar empadronat a Terrassa i tenir a partir de 40 anys. Tanmateix, les entitats donen prioritat a les persones aturades de llarga durada majors de 40 anys. El pròxim dimarts 15 de març, a les 10 del matí, tindrà lloc la segona sessió de presentació del programa, també a la Cecot.