El terrassenc Pol Marsà, possible relleu de Jordi Armenteras a «8aldia»

Pol Marsà es perfila com a relleu, però Ramon Rovira, director general audiovisual del grup, no descarta assumir personalment la presentació del programa informatiu

Redacció
27 de febrer del 2018
Actualitzat el 05 de març a la 13:58h
El periodista Jordi Armenteras deixarà de presentar el programa informatiu 8aldia de 8TV, segons expliquen fonts de la cadena televisiva del Grupo Godó. Així ho ha decidit personalment el director general audiovisual del grup, Ramon Rovira, en un context en què perilla la continuïtat de la cadena televisiva.

Aquestes mateixes fonts expliquen que la intenció és que Armenteras, que deixaria de sortir en pantalla en unes dues setmanes, no es desvinculi del programa i faci d'editor. El periodista Pol Marsà, que ja era substitut de Josep Cuní en l'etapa anterior, es perfila com a relleu d'Armenteras, però Rovira fins i tot ha posat sobre la taula assumir ell personalment el paper de presentador de 8aldia. 

La direcció del grup ha argumentat els canvis per motius econòmics. La periodista Laura Rosel, que va arrencar aquesta temporada presentant amb Armenteras 8 al dia, va marxar per presentar el programa Preguntes Freqüents de TV3 a principis d'any, un fet que ja va suposar una sacsejada.