Castellbisbal preveu la construcció d'un centre per a la gent gran i d'un «skatepark»

Redacció
26 de febrer del 2018
Castellbisbal ha fet públics els projectes i les inversions que té previstes pel 2018 entre els quals destaquen els estudis per construir habitatge social al poble o per posar en marxa un centre de serveis integrals per a la gent gran que podria incloure una residència.

Un altre dels projectes previstos en els pressupostos d'enguany és la construcció del nou skatepark o el magatzem per a les entitats. També s'estudiarà la viabilitat de convertir l’edifici del carrer de Sant Marc-Sant Joan en un Equipament per a les entitats i així disposar d’espais per a reunions i trobades, ja que és una petició llargament demanada per les entitats.

El nou parc per a patinadors es farà en uns terrenys que hi ha just al costat de l’Ermita del Castell i la previsió és que pugui ocupar un espai màxim de 1.500 metres quadrats (que, en tot cas, s’executarien per fases en diversos anys). L’skatepark serà totalment diferent del que hi havia hagut un temps enrere, ja que seguirà el model snake run que es caracteritza per la seva integració en el paisatge.

Pel que fa a urbanisme, aquest any es durà a terme la construcció del sistema de col·lectors d’aigua de Can Santeugini, Costablanca, Can Nicolau i Ca n’Oliveró.