Enxampen un veí de Badalona després de robar en un pis del Vallès

Una patrulla dels Mossos el va localitzar després de cometre presumptament un robatori | Es va decretar el seu ingrés a presó

Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:11h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el passat 16 de febrer un home de 28 anys, de nacionalitat xilena i veí de Badalona, com a presumpte autor d’un robatori en un domicili de Sant Quirze. Una dotació policial, en un treball conjunt amb la Policia Local, va distingir dos homes que sortien “precipitadament” d’una zona comunitària “amb una motxilla” i en el moment que els van reclamar identificar-se van fugir.

Els agents van enxampar un d’ells i quan se li va registrar la motxilla, duia peces de valor que haurien sostret del immoble on havien actuat. Un cop es va presentar la denúncia d’aquest robatori, es van tornar al seu propietari. A més, també hi havia eines com ara tornavisos, pota de cabra, corda i guants que es podrien “utilitzar per cometre robatoris amb força”.

El detingut portava les claus d’un vehicle, que estava estacionat a prop d’aquest habitatge a Sant Quirze, i al seu interior es van poder recuperar efectes susceptibles d’haver estat robats. El 18 de febrer va passar a disposició judicial i el Jutjat de Guàrdia de Sabadell va decretar el seu ingrés a presó. Tot i així, els Mossos continua amb la investigació i no ha descartat més detencions.