El Rotary Club de Terrassa celebra 25 anys a la ciutat

El concert «Venim del nord, Venim del sud» interpretat per l’Orquestra de Cambra Terrassa48 va inaugurar l'any d'aniversari

Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat el 22 de febrer a les 11:31h
El Rotary Club de Terrassa enguany celebra el seu 25è aniversari amb diverses activitats que faran durant tot l'any. El concert de celebració de l'aniversari amb concert Venim del nord, Venim del sud, va ser interpretat per l’Orquestra de Cambra Terrassa48 dirigida per en Quim Termens, el passat diumenge 18 de febrer, a l'Auditori de Terrassa.

La primera reunió de persones al voltant de la idea de crear el Rotary Club de Terrassa es va fer l'any 1992, tot i que la constitució oficial del Club va ser un any després, el 1993. L'objectiu del Club és ajudar als qui més o necessiten amb accions de solidaritat o de suport, alhora que promovem els aspectes culturals de la nostra ciutat i fomentem l’amistat entre els seus membres.

Rotary és una organització internacional de voluntaris integrada per empresaris i professionals que ofereix serveis humanitaris, promou la pràctica d’elevades normes d’ètica en totes les ocupacions, i el seu principal objectiu és donar servei especialment en les comunitats on està operatiu i a tot el món. Els Rotaris tenen la missió de promoure la bona voluntat i la pau; són homes i dones que fan serveis voluntaris per augmentar la qualitat de vida dels seus consemblants, aportant el seu temps, coneixements, experiències i recursos per millorar la condició humana. Actualment el Rotary Club de Terrassa té 26 socis.