Terrassa protagonitza una sessió especial a la Filmoteca de Catalunya

L'acte es fa aquest dimecres 21 de febrer per celebrar la designació de Terrassa com a Ciutat Creativa del Cinema per part de la Unesco

Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:09h
Terrassa és la protagonista d'una sessió especial a la seu de la Filmoteca de Catalunya per celebrar la designació de Terrassa com a Ciutat Creativa del Cinema per part de la Unesco. La Filmoteca projectarà un seguit de curts i documentals sobre la importància i la relació que cinema i cineastes han tingut històricament amb la ciutat de Terrassa i que posaran en valor la tradició cinematogràfica existent a la ciutat. Entre les projeccions programades a la sessió destaquen obres com Sant Llorenç del Munt, de Joan Salvans; Gotas, de Pere Font; Il·lusió, d’Eduard Balada; El Jou, de Josep Casamada; Un casament, de Jan Baca i Toni Garriga; La Vaca Connie, de Josep Lluís Viciana; Vestido nuevo, de Sergi Pérez; o un recull dels rodatges que s’han realitzat al Parc Audiovisual de Catalunya. A més, també està previst projectar el treball Una vida de cinema a Terrassa realitzat pel director Antoni Verdaguer.

La sessió és fa avui dimecres 21 de febrer a les 20h aa Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya (plaça de Salvador Seguí, 1-9, Barcelona) acollirà una sessió especial. Una vegada finalitzades les projeccions l’acte comptarà també amb les intervencions de l’historiador i coautor del llibre El cinema amateur a Catalunya, Albert Beorlegui i del director, guionista i exalumne de l’ESCAC, Geoffrey Cowper.