Indignació a Facebook de l'IES Torre del Palau per una disfressa «racista»

Comentaris d'exalumnes de l'IES mostren indignació d'haver permès aquesta disfressa d'haver-la publicat a les xarxes

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:23h
La publicació al Facebook de l'institut terrassenc Torre del Palau d'una disfressa d'un alumne negre vestit de vagabund i amb un cartell demanant ajuda ha encès les xarxes. L'institut ha publicat les diferents disfresses dels seus alumnes que van lluir per la celebració de carnestoltes a l'institut però aquesta ha tingut una molt mala rebuda per part d'exalumnes i veïns de la ciutat. 

En el cartell que aguanta el jove, mal escrit, suposadament de manera expressa, s'hi pot llegir "Ajudame por favor tengo ambre". Els comentaris a la publicació de l'Institut asseguren que es tracta d'un cas de racisme i mostren indignació d'haver permès aquesta disfressa d'haver-la publicat a les xarxes. 

David Sánchez, exalumne de l'Institut ha mostrat vergonya i el seu rebuig a la publicació de la fotografia i ho ha categoritzat d'ofensiu "No he pogut evitar pensar en el polèmic cartell d'H&M i com casos semblants es reprodueixen tan a prop de casa". 
 

La disfressa d'un jove negre vestit de vagabund que ha causat polèmica a les xarxes de l'IES Torre del Palau Foto: IES Torre del Palau