«Ma ma» obre el cicle Cinefòrum per la Igualtat 2018

Les pel·lícules s'emetran a les 16.30 al cinema Catalunya i aniran acompanyades de col·loquis

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:41h
Un total de set pel·lícules des d'ara fins al mes de novembre formen part del 14è cicle de Cinefòrum per la Igualtat 2018. Ma ma, del director Julio Medem i protagonitzada per Penélope Cruz obre el cicle cinematogràfic que organitza l'Ajuntament de Terrassa juntament amb entitats i associacions de la ciutat. 

Totes les pel·lícules s'emetran a les 16.30 hores, a excepció del juny i octubre que la projecció es farà a les 19h, al Cinema de Catalunya i aniran acompanyades d'un col·loqui posterior conduït per una persona experta en el tema, o protagonista dels fets que s'hi expliquen.

El Cinefòrum per la Igualtat té per objectiu promoure la conscienciació i la sensibilització a través del cinema que alhora ens permet gaudir i incorporar noves mirades i formes d'estar al món. 


Ma ma, Espanya 2015 (Julio Medem) 

Dilluns 19 de febrer, 16.30h Cinema de Catalunya
Sinopsi: La Magda és una mestra a l’atur. Quan li diagnostiquen un càncer de pit, reacciona a la situació traient tota la seva energia vital. El coratge amb què s’hi enfrontarà, i el seu optimisme innat, faran que tant ella com les persones del seu entorn visquin sorprenents escenes d’humor i de tendra felicitat. El col·loqui el dinamitzaran representants de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica.


Totes les projeccions

19 de febrer: Ma ma, de Julio Medem
19 de març: Amy, la chica detrás del nombre, d’Asif Kapadia
9 d’abril: Figuras ocultas, de Theodore Melfi
28 de maig: Maudie, el color de la vida, d’Aisling Walsh
25 de juny: En Femme, d’Alba Barbé
8 d’octubre: Bar Bahar, de Maysaloun Hamoud
12 de novembre: Volar, de Bertha Gaztelumendi

Programa Cinefòrum per la Igualtat 2018 / Ajuntament de Terrassa