FOTOS Subcampiones de la Copa de la Reina de waterpolo

El sènior femení de waterpolo cau per 17 a 3 contra les noies del CN Sabadell

Jugadores del waterpolo femení del CN Terrassa a la final de la Copa de la Reina
Jugadores del waterpolo femení del CN Terrassa a la final de la Copa de la Reina | CN Terrassa
Redacció
18 de febrer del 2018
El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa s'ha proclamat subcampió de la Copa de la Reina per segon cop a la història després de perdre contra l'Astralpool CN Sabadell (17-3) a la final celebrada aquest migdia a les instal·lacions del CE Mediterrani. El conjunt de Xavi Pérez arribava a la cita amb la missió de plantar cara un equip dissenyat per guanyar l'Eurolliga, però amb la satisfacció d'haver aconseguit amb escreix el seu objectiu en aquesta competició després d'eliminar el Mediterrani en semis.
 


Les terrassenques han contingut prou bé el potencial sabadellenc en el primer període, que s'ha tancat 3 a 1. Olga Domènech, en superioritat numèrica, ha avançat les de David Palma només començar. El CN Terrassa ha empatat a mitjan quart de la mà de Cristina Cantero, que ha culminat des de l'extrem esquerre una bona acció al contracop. El Sabadell, no obstant això, ha recuperat de seguida la iniciativa amb una diana de Judith Forca en jugadora de més i amb una acció d'u contra u que ha resolt Anni Espar.

En el segon quart, l'equip de David Palma ha posat una marxa més davant un CN Terrassa que no ha abaixat els braços en cap moment. El Sabadell ha encadenat un parcial de 5 a 0 que ha enfilat l'electrònic fins al 8 a 1 amb què s'ha arribat al descans.
 


A la represa, la final ha transcorregut sense sorpreses. En el tercer quart, el Sabadell ha aturat momentàniament la voracitat ofensiva, fet que s'ha reflectit en un parcial de 3 a 1. Mati Ortiz ha anotat el novè, mentre que Paula Leitón ha col·locat el 10 a 1 en una jugada en superioritat numèrica. El CN Terrassa ha anotat el seu segon gol tot seguit gràcies a una acció en jugadora de més ben resolta per Elia Montoya des de l'extrem esquerre. Marina Cordobès ha estat l'autora de l'11 a 2 amb què ha finalitzat el període. En els últims vuit minuts, el marcador s'ha anat eixamplant progressivament fins al 17 a 3 definitiu.