Jugadors de la lliga inclusiva d'hockey rebran un entrenament de la mà de d'esportistes de la Divisió d’Honor

La trobada esportiva busca que líders de primers equips entrenin i coneguin els jugadors de la lliga inclusiva, alhora que aquests millorin la seva tècnica mitjançant l’intercanvi de coneixements

Partit de la lliga inclusiva Lliga BBVA Hockey Plus
Partit de la lliga inclusiva Lliga BBVA Hockey Plus | Fupar Terrassa
Redacció
17 de febrer del 2018
Actualitzat el 18 de febrer a les 19:34h
Aquest diumenge 18 de febrer se celebra el primer clínic de la Lliga BBVA Hockey Plus, la competició regular inclusiva d’hockey herba per a persones amb discapacitat intel·lectual. Jugadors de la Divisió d'Honor impartiran els seus coneixements a jugadors de la lliga inclusiva BBVA Hockey Plus. 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’estadi municipal d’hockey Martí Colomer, de Terrassa, de 16:30h a 18:30h i l’activitat central de la jornada consistirà a fer que jugadors d’hockey Plus, acompanyats dels seus entrenadors habituals, realitzin un circuit tancat d’exercicis. En concret, el camp estarà dividit en deu espais diferenciats on, amb les instruccions dels jugadors de Divisió d’Honor, treballaran la conducció clàssica, el xut a porteria, els passes o el dribbling. En l’última mitja hora de la jornada, es disputaran diversos partits en què s’integraran jugadors d’hockey Plus amb jugadors de Divisió d’Honor.

La trobada esportiva busca que líders de primers equips entrenin i coneguin els jugadors de la lliga inclusiva, alhora que aquests millorin la seva tècnica mitjançant l’intercanvi de coneixements. Aquest estret contacte entre jugadors de diferents lligues i categories reforça el vincle que s’estableix amb els respectius clubs i afavoreix la inclusió en l’esport.
 

Partit de la lliga inclusiva Lliga BBVA Hockey Plus Foto: Fupar Terrassa



Lliga BBVA Hockey Plus

És la primera competició regular a Catalunya entre equips d’Hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana d’Hockey amb el suport de BBVA i Fundació Fupar. Els jugadors de la lliga BBVA Hockey Plus pertanyen a diferents entitats o escoles d’educació especial del territori, que participen conjuntament amb vuit clubs catalans: Club Egara, ATHC, CD Terrassa, Barça, Junior FC, RC de Polo, Catalonia HC i Línia 22 HC.

L’objectiu de la lliga és que persones amb discapacitat intel·lectual que juguen a Hockey herba tinguin una lliga organitzada i amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips. El projecte contribueix així a fer un món més respectuós amb la diversitat i garanteix que les persones amb discapacitat gaudeixin dels mateixos drets com a persones.