C's vol millorar la connexió entre el IV cinturó i el Parc Audiovisual

Diuen que ara és el moment de fer-ho per l'augment d'activitat que hi ha hagut al Parc Audiovisual

Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:19h
La creixent activitat al Parc Audiovisual és l'argument que fa servir Ciutadans per demanar al Departament de Territori i al Ministeri de Foment realitzar un estudi per millorar l'accessibilitat des de la B-40 al Parc Audiovisual de Terrassa. Han presentat una moció pel pròxim ple de febrer on proposen l'ampliació dels carrils d'accés situats a la carretera de Matadepera (BV-1221) i la mateixa carretera d'accés al Parc Audiovisual (BV-1274). 

El ple del mes de març de 2016 ja va ser aprovada una proposta per concloure els treballs de connexió de la B-40 en els trams entre Abrera i Olesa de Montserrat, i entre Viladecavalls i Terrassa, i està previst que les obres s'acabin al 2019.

No obstant això, el regidor de C's, David Aguinaga, ha afegit que ara és el moment de “millorar també l'accessibilitat al Parc Audiovisual de Terrassa, a causa de l'increment de l'activitat en els últims mesos”. Aguinaga ha assegurat que l'accés al Parc actualment és  “insuficient per acollir vehicles pesats i inadequada per a la creixent activitat".