Vallparadís estrena dues àrees infantils inclusives

S'han adequat els accessos, s'han fet millores en les mesures de seguretat i s'han instal·lat elements de joc que afavoreixen la inclusivitat

Àrea infantil del parc de Vallparadís
Àrea infantil del parc de Vallparadís | Ajuntament de Terrassa
Redacció
18 de febrer del 2018
Actualitzat el 22 de febrer a les 11:32h
El Parc de Vallparadís estrena dues àrees infantils inclusives i participatives amb l’objectiu és fomentar el joc col·lectiu com a eina d’integració social. Es troben ubicades a la zona infantil de la piscina de Vallparadís, al Pla del Torrent de les Ànimes; i a l’àrea de Can Jofresa.

Amb aquestes noves àrees es fomenten les relacions socials gràcies al joc col·lectiu i es facilita que tots els infants, independentment de les seves capacitats físiques o psíquiques, puguin jugar en aquests espais, divertir-se i viure la diversitat des del seu component més lúdic.

Per fer viables aquestes àrees de joc s’adeqüen els accessos, es milloren les mesures de seguretat i s’instal·len elements de joc que afavoreixen la inclusivitat. Això és el que s’ha fet a la zona de jocs infantils de la Piscina Municipal de Vallparadís, on s’ha construït un camí de paviment dur adaptat perquè tots els nens i nenes puguin accedir fins als jocs; s’han renovat les zones de seguretat omplint de sorra els espais que permetin esmorteir les possibles caigudes dels usuaris; i s’han instal·lat elements inclusius.