Endesa inverteix 70.000 euros per reformar la xarxa elèctrica de Terrassa

S'han eliminat les últimes línies de mitjana tensió que quedaven al barri de la Cogullada i a la zona de Ca n'Aurell Sud, i se n'han estès de noves

per La torre del Palau, 14 de febrer de 2018 a les 13:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Terrassa amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 8.000 clients de la cocapital del Vallès Occidental.

L'actuació, que ha suposat una inversió de 70.000 euros i ha consistit a estendre nous trams de cable subterrani de mitjana i de baixa tensió a l'entorn de la carretera de Martorell, així com la modificació de cinc centres de transformació. L'operativa ha permès no només modernitzar la xarxa de mitjana tensió d'aquesta part de la ciutat, sinó eliminar les últimes i antigues línies d'11 kilovats que quedaven a la Cogullada i a la zona de Ca n'Aurell Sud. Alhora s'han estès noves línies de 25 kilovats.

 
L'actuació s'ha completat amb la reforma dels cinc centres de transformació associats a aquest projecte, als quals s'han substituït les tradicionals cabines per unes d'última tecnologia, molt més compactes i fàcils de maniobrar. Aquestes, incorporen un gas de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i més robustes de cara a suportar ambients salins, humits o de forta pol·lució.

 

 

Participació