Mobilitat

El carrer del Doctor Pearson serà de sentit únic

Afecta al tram de carrer comprès entre la carretera de Castellar i l'avinguda de Barcelona | El canvi de sentit s'efectuarà a partir d'aquest cap de setmana

per Redacció , 13 de febrer de 2018 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim cap de setmana s'efectuarà un canvi de sentit en la circulació del carrer del Doctor Pearson en el seu tram comprès entre la carretera de Castellar i l'avinguda de Barcelona de Terrassa. El tram de carrer passarà en un vial de sentit únic de circulació, en direcció a la carretera de Castellar.

La reordenació millorarà la seguretat viària de la zona i permetrà aprofitar ​aprofitar l’espai lliure que deixa el sentit únic per alliberar un espai de la calçada i ampliar la zona per als vianants a la vorera nord.


Les obres començaran aquest dijous i també s'aprofitarà per reordenar la zona blava. S'incrementaran en deu, el número de places passant de 30 a 40 espais d'aparcament en el tram de carrer afectat. 


 

 

Participació