Obres d'ampliació de l'avinguda Planet de Rellinars

S'aprofitarà per soterrar de les línies de baixa tensió i millorar el clavegueram, l'enllumenat públic i el subministrament d’aigua d’aquest tram de carrer

Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:10h

El projecte d’urbanització de l’ampliació de l’avinguda Planet entre els carrers de l’Alzina i del Xiprer, ja és una realitat. La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Rellinars aquest projecte que afecta a un dels eixos estructurals de mobilitat del municipi, tant pel que fa al trànsit rodat com per als vianants.

El projecte soluciona constructivament l’ampliació del tram passant de l’amplada actual, que varia entre els 6,30 m i els 7,90 m, als 11 m d’amplada, incorporant dues voreres de 2,50 m i una calçada central de 6 m. També es refaran les instal·lacions de clavegueram, enllumenat públic i subministrament d’aigua d’aquest tram de carrer i el soterrament de les línies de baixa tensió.

L’avinguda del Planet és un dels eixos estructurants de la mobilitat del municipi i és molt transitat sobretot per nens i nenes en direcció a l’escola. En el traçat d’aquest carrer de doble direcció hi ha una corba sense voreres i amb poca visibilitat que suposa un perill potencial i sobre la qual l’Ajuntament ha decidit actuar-hi.

Amb aquest projecte, que té un pressupost estimat de 286.967 euros, el municipi aconsegueix la millora de la seguretat d’un dels punts més conflictius de la seva xarxa de carrers.