Conxa Puig i Bacardit rep la Medalla de la Ciutat

Un reconeixement a una trajectòria professional dedicada a l’ajuda de les persones afectades pel càncer

per Redacció, 13 de febrer de 2018 a les 11:06 |
Parlament Conxa Puig, Medalla de la Ciutat de Terrassa | Badia Casanova BCF
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La terrassenca Conxa Puig i Bacardit ha rebut la Medalla de la Ciutat de Terrassa, aquest dilluns 12 de febrer. Un reconeixement que la ciutat ha volgut fer-li per la seva trajectòria professional dedicada a l’ajuda de les persones afectades pel càncer, pel seu compromís personal i professional i pel seu treball en les entitats socials, especialment amb la fundació Oncolliga.


Lliurement Medalla de la Ciutat de Terrassa a Conxa Puig Foto: Badia Casanova BCFConxa Puig i Bacardit va néixer a Manresa l'any 1940 i ha dedicat bona part de la seva vida a ajudar les persones afectades pel càncer a Terrassa i els seus familiars. El seu compromís social l’ha acompanyada al llarg de la seva carrera professional, primer a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a Terrassa, després impulsant la creació del Centre de Rehabilitació de Laringectomitzats i, més tard, a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). 

És una de les membres fundadores de la Societat Catalanobalear de Cures Pal·liatives i ha col·laborat amb entitats i associacions relacionades amb la malaltia del càncer per tal de compartir els seus coneixements i la seva experiència.

 

Participació