​L’Embassa’t torna als seus orígens amb un cartell de luxe

El festival independent del Vallès tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny

Actuació de la formació Falciots Ninja a l'Embassa't 2016
Actuació de la formació Falciots Ninja a l'Embassa't 2016 | Actuació de la formació Falciots Ninja a l'Embassa't 2016 de Sabadell.
Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:50h
El Festival Embassa’t ha donat a conèixer els primers noms de les actuacions d’una edició molt especial. I ho és en molts sentits, perquè serà la desena edició i perquè tornarà a les seves arrels: la Bassa de Sant Oleguer. Serà els dies 8 i 9 de juny. Entre alguns dels artistes que l’organització ha desvelat hi ha el de Mishima, Mazoni, Pau Vallvé, Núria Graham, El Último Vecino i La Iaia, entre d’altres.
 
Aquests noms cal afegir els de El Petit de Cal Eril, Maria Arnal i Marcel Bagés, Mujeres, Animic i The Hairy Legs. Són els onze noms que, per ara, integren el cartell d’enguany. En l’escenari electrònic han confirmat la seva actuació Heardbirds, Pau Roca, TUTU i Lucient.
 
Els organitzadors han avisat que “ben aviat” es donaran a conèixer més detalls i també de les d’activitats paral·leles. El certamen acumula ja més de 9.000 assistents i sense abandonar el seu esperit d’independent.