tecnologia

Les estacions de FGC del Vallès al Google Street View

Permet recórrer l’interior dels vestíbuls

per Redacció, 10 de febrer de 2018 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Google Street View ha entrat a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia del Vallès. Es tracta de la innovació tecnològica de la firma nord-americana incorporada en aquest ambient ferroviari. Així, els internautes poden recórrer l’interior dels vestíbuls i descobrir tots els racons de les andanes.

Aquesta eina es considera de gran utilitat per als usuaris esporàdics del servei d’FGC, però també per als turistes que es desplacin amb tren durant la seva estada. Les imatges permeten identificar ràpidament on són els ascensors, les validadores o les màquines de venda de bitllets, entre d’altres.


L’objectiu del projecte és incorporar progressivament la resta d’estacions de la xarxa de Ferrocarrils a la visualització amb realitat virtual de Google StreetView, gràcies a un acord entre la Generalitat, concretament del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), amb Google. 

A mes de les estacions del Vallès, també hi ha les de Plaça Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Plaça Espanya, Europa | Fira i la línia Llobregat-Anoia.

 

Participació