Arrenca la 41 edició del Carnestoltes

El risc de nevades per aquest dijous ha obligat ajornar el tret de sortida aquesta festa

A partir d'aquest divendres es dona el tret de sortida a un cap de setmana festiu
A partir d'aquest divendres es dona el tret de sortida a un cap de setmana festiu | Joaquim Albalate
Redacció
09 de febrer del 2018
Terrassa celebra aquest cap de setmana una nova edició del Carnestoltes, la 41a des de la restauració d’aquesta festa. El gruix del programa d’activitats, que organitza la Confraria de la Mascarada en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, s’inicia aquest divendres després de la suspensió de la festa infantil de Dijous Gras al Parc de Sant Jordi per l’elevat risc de nevades. S'encetarà amb rua pels carrers del Centre, amb més d'una quarantena organitzades per escoles i llars d’infants

La rua comunitària de les escoles del Districte 2 destaca per l’alta participació que aplega. A les 11.30 h, a l’espai de l’antic Mercadal del barri de Montserrat, els alumnes de les escoles Les Arenes, Roser Capdevila, Mare de Déu de Montserrat i Salvador Vinyals, sortiran des de les seves escoles fent una rua amb animació pròpia per confluir totes a la cruïlla de l'avinguda de Madrid amb el carrer de Salamanca.

Des d’allà faran l'últim tram plegats i arribaran, cap a les 11.30 h, a l'espai de l'Antic Mercadal de Montserrat, on els espera un grup d'animació per fer una petita festa, de prop d’una hora de durada.