Així es prepara Terrassa davant la possibilitat que nevi

La cota es situarà al voltant dels 200 metres però puntualment pot ser més baixa | Les precipitacions apareixeran entre el matí i mitja tarda

Terrassa, en una nevada
Terrassa, en una nevada | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 de febrer del 2018
La possibilitat que veiem nevar aquest dijous a Terrassa és una realitat. La previsió meteorològica dona neu a partir de 200 metres, motiu pel qual la presència de neu està més que assegurada, donat que la ciutat es troba a 286 metres sobre el nivell del mar. 

És per aquest motiu que el pla d'emergències NEUCAT es troba en prealerta a la ciutat. L'Ajuntament ha emès un avís a través dels seus canals oficials, on dona els consells necessaris sobre com actuar davant d'una nevada, i que es poden consultar a través d'aquest enllaç.

Atenció a la carretera

D'altra banda, el Servei Català de Trànsit demana als conductors mantenir-se informats de la situació viària davant la previsió de nevades de demà, i que extremin la precaució davant la possibilitat de nevades febles.

Per aquest motiu, es recomana que els conductors es mantinguin informats de l’evolució de la situació viària a través del web d’incidències del Servei Català de Trànsit o del perfil de twitter @transit, i que adoptin les precaucions que aquestes situacions requereixen.